Velkommen til Hansens Skriblerier!

Trenger du en dyktig tekstforfatter som enkelt kan forstå dine behov og levere på tid og på budsjett?

Ønsker du noen til å lese korrektur, til å komme med innspill til nettsidebygging eller noen til å oversette til eller fra engelsk? Da er jeg rett person!

Jeg skreddersyr tekstene så du treffer din målgruppe, enten det er kunder, partnere eller bryllupsgjester. Med meg får du kvalitet i alle ledd, konkurransedyktige priser og rask levering.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale! Jeg leverer alltid en gratis prøvetekst før oppdrag.

Frank Ove Hansen

Telefon: 952 79 187

E-post: frankovehansen@gmail.com

Org nr. 926 796 062

Frank Ove er en initiativrik, lojal og løsningsorientert medarbeider som kunne levere journalistikk av høy kvalitet, også under tidspress. Han har et godt, sikkert og engasjerende språk.

Hallgeir Westrum - Tidl. Sjefsredaktør Avisenes Nyhetsbyrå / Amedia

Frank Ove har gjennomført sine arbeidsoppgaver til vår store tilfredsstillelse. Han arbeider raskt og effektivt, og har med sin unike kompetanse bidratt i stor grad for TV 2. Jeg kan uten reservasjoner anbefale Frank Ove til alle som trenger en dyktig og pliktoppfyllende medarbeider.

Rune Rafteseth / Tidl prosjektleder TV 2

Frank Ove har han god kunnskap om de ulike mediekanalene, han holder seg oppdatert på medietrendene og evner å sette seg inn i målgruppen ønsker og behov. Hans gode penn, i kombinasjon med kreative vinklinger og treffende spissformuleringer, skaper interesse og engasjement i målgruppen.

Espen Østerhaug / Tidl. Kommersiell Leder i Vålerenga Fotball Elite/AS